My photo
baby belogsepot , dinding peribadi untuk di contangconteng sesuka hati ketika kebosanan dan saya adalah seorang saya .

Saturday, June 22, 2013

me love you sayang

habis semua dalam lappy ni gua test and this is what happen when im bored

video
*terpaksa resize sbb saiz besaq gedabak sgt takleh nk upload*

tak sweet tapi nak bajet sweet . tak peduli apa pon orang nak kata , eh gua punya suka la blog gua . kihkihkih even banyak sangat halangan dugaan cabaran sakit hati itu ini , alhamdulillah we both still together . dah melangkah setapak lagi ke depan , tengah kenal hati budi keluarga masing masing dan insyaAllah semoga dia menjadi lelaki terakhir dalam hidup saya (mcm tak caya gua taip camni) HAHAHHA

to my love one , thankyou for everything .

No comments:

Post a Comment